Anunţuri şi Evenimente

Vineri, 3 decembrie 2010, compania „ProConsulting” a participat în cadrul expoziţiei specializate „Business Consult Expo”- în acest an la prima sa ediţie şi o premieră pentru Republica Moldova.

Expoziţia a avut drept obiectiv sporirea vizibilităţii serviciilor de consultanţă, promovarea acestora în vederea îmbunătăţirii competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii şi furnizarea posibilităţii de stabilire a unei reţele între actorii de dezvoltare a sectorului privat. 

La expoziţie au participat circa 50 de companii locale şi regionale de servicii de consultanţă şi un număr de peste 300 de vizitatori.

Expoziţia a găzduit, de asemenea,  20 de ateliere de lucru, punând accent pe diverse domenii specifice de consultanţă, cum ar fi: dezvoltarea strategică, gestionarea cu succes a proiectelor de consultanţă şi măsuri anti-criză pentru IMM, sisteme de management informaţional, management financiar şi marketing, etc.

În cadrul acestei expoziţii, compania „ProConsulting” a avut posibilitatea să valorifice la maximum interacţiunea cu clienţii şi concurenţii din industria de management consulting. Schimbul de păreri şi experienţa consultanţilor companiei ProConsulting a fost materializat în cadrul interacţiunilor în atelierele de lucru, precum şi ca rezultat al discuţiilor purtate cu solicitanţii serviciilor de consultanţă.