Anunţuri şi Evenimente

La data de 26 noiembrie 2010, directorul companiei „ProConsulting”, Anatolie Palade a participat în cadrul celui de-al 5-lea Forum de Cooperare în Consultanţă (ECCF) de la Viena, Austria, organizat de Austrian International Consultants.

Forumul  a constituit punctul de întâlnire al experţilor internaționali din aproximativ 20 ţări, preponderent din Europa Centrală şi de Sud-Est,  ce activează în diverse domenii, cum ar fi: Arhitectură şi Ştiinţe Inginereşti, IT&Consultanţă, Turism şi Dezvoltare regională, Cancelarii de avocatură şi Consultanţă fiscală.

În fiecare an, începând cu 2006, tinerii profesionişti şi experţii cu vastă experienţă de pe arena Europeană de Consultanţă îşi dau întîlnire la forumul ECCF, pentru a discuta despre factorii care vor favoriza formarea viitorului continent economic.

Evenimentul, cu denumirea Responsabilităţi şi Rezultate în Domeniul European al Cosultanţei în competiţia globală, a avut ca scop  poziţionarea Europei drept un jucător important în competiţia globală. In cadrul evenimentului, au fost discutate aspecte privind provocările cu care se va confrunta  economia europeană, în general, şi domeniul consultanţei, în special. Forumul de calibru înalt a scos  în evidenţă necesitatea creării urgente a unei pieţe europene  comune, deschise şi competitive.

Programul-cadru  şi atmosfera în care s-a desfăşurat forumul (ECCF) a oferit posibilitatea unor interacţiuni intensive. Atât în plen, cît și în cadrul deja tradiționalului „Europe Cafe“ a fost inițiată o discuţie pozitivă de viitor, orientată pe o viziune complet realistă, cu referire la schimbările ce vor succede în toate regiunile consultanţilor europeni.