Anunţuri şi Evenimente

În luna ianuarie anul curent, compania ProConsulting a fost acceptată în cadrul proiectului iniţiat de Biroul de Cooperare Internaţională al Germaniei(GIZ)

http://www.victoryag.org/heal_restore.htm

În luna ianuarie anul curent, compania ProConsulting a fost acceptată în cadrul proiectului iniţiat de Biroul de Cooperare Internaţională al Germaniei(GIZ) „Modernizarea serviciilor publice locale în Republica Moldova” pentru efectuarea diagnosticului întreprinderii municipale Regia Apă Şoldăneşti în perioada 15 ianuarie-31martie 2011.

Scopul general al proiectului constă în efectuarea unei analize complexe a serviciilor comunale în Republica Moldova în vederea elaborării unor recomandări de dezvoltare organizaţională şi de evaluare a necesităţilor de instruire şi perfecţionare în domeniile analizate.

Beneficiile scontate din realizarea acestui proiect se referă la: modernizarea şi ridicarea calităţii serviciilor comunale în Rep. Moldova; satisfacerea necesităţilor beneficiarilor de pe piaţa locală; ridicarea eficienţei managementului întreprinderilor şi ameliorarea imaginii companiilor analizate în faţa beneficiarilor locali, dar şi pe plan naţional.