Anunţuri şi Evenimente

Ieri, 20 aprilie 2011, compania „ProConsulting” a participat la Masa Rotundă, organizată de Programul BERD BAS Moldova.

În cadrul acestui eveniment au fost discutate rezultatele înregistrate în urma participării  la Expoziţia „Business Consult Expo 2010” şi activităţile planificate de BAS pentru anul 2011.

Companiile participante la această reuniune s-au referit la aspectele forte şi cele mai puţin bune ale expoziţiei, avînd ca obiectiv principal organizarea cît mai eficientă pe viitor a acestui eveniment , consolidarea pieţei serviciilor de consultanţă din Rep. Moldova şi sporirea cererii serviciilor de consultanţă pe piaţă.

Reprezentanţii Programului au menţionat despre organizarea unor activităţi în domeniul eficientizării energetice. În luna mai a acestui an va fi  organizată o Conferinţă de nivel înalt dedicată acestei probleme.

În aceeaşi ordine de idei, s-a specificat  faptul că Programul BAS a planificat o serie de  instruiri pentru consultanţi în anul 2011. Companiile de consultanţă participante în cadrul reuniunii  şi-au exprimat doleanţa de a primi traininguri cît mai complexe, ce va dezvolta capacităţile consultanţilor.