Anunţuri şi Evenimente

ProConsulting a fost reacreditată în cadrul programelor IFAD

Compania ProConsulting a fost evaluată şi reacreditată în cadrul Concursului de selectare a prestatorilor de servicii de consultanţă pentru prestarea serviciilor de consultanţă beneficiarilor de credite eligibili în cadrul programelor IFAD.

Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP-IFAD) şi-a exprimat recunoştinţa pentru participarea companiei ProConsulting în cadrul acestui concurs, menționând contribuţia companiei la dezvoltarea întreprinderilor mici şi mijlocii din Republica Moldova.

 Unitatea Consolidată pentru Implementarea Programelor IFAD (UCIP-IFAD) este o unitate creată de către Guvernul Republicii Moldova pentru implementarea programelor Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD). Republica Moldova a aderat la Fondul Internaţional pentru Dezvoltare Agricolă (IFAD) în anul 1996. În prezent Guvernul Republicii Moldova în cooperare cu Fondul Internaţional pentru Dezvoltarea Agricolă (IFAD) realizează următoarele Programe, ce au ca scop diminuarea sărăciei şi dezvoltarea economică în mediul rural:

Programele date oferă posibilitatea de dezvoltare a afacerilor prin acordare de credite la condiţii avantajoase. De asemenea, se oferă consultanţa necesară pentru obţinerea creditelor şi dezvoltarea / iniţierea afacerilor. Un domeniu distinct al Programelor este îmbunătăţirea infrastructurii economice rurale cu impact la dezvoltarea afacerilor.