Anunţuri şi Evenimente

Compania „ProConsulting” SRL aniversează 10 ani pe piața de consultanță în afaceri din Republica Moldova

Pro 10 aniPe 20 martie curent, compania „ProConsulting” SRL sărbătoreşte 10 de ani de activitate pe piața de consultanță în afaceri, care s-au soldat cu:
- o experiență de 10 ani pe piață;
- capacitate de a oferi soluţii inovative şi eficiente;
- un spectru larg de servicii;
- credibilitate înaltă în instituţiile financiare (bănci locale şi regionale);
- parteneriate cu organizaţii internaţionale şi companii de consultanţă străine;
- acreditare în proiecte internaţionale;
- certificare internațională AMCOR România (Asociația Națională a firmelor de consultanță și training în management);
- capacitatea de a utiliza softuri specializate pentru analiza financiară, analiza proiectelor investiţionale, sisteme de -evaluare a performanței, Managementul Calității, reengineering-ul business proceselor;
- capacitatea de a oferi consultanță în sisteme moderne de management (Sistemul de indicatori echilibrați - Balanced Scorecard)

 

Cu această ocazie, compania în primul rând mulțumește tuturor clienţilor dar și partenerilor săi pentru colaborare fructuoasă şi de lungă durată pe parcursul acestor ani.

 

Anatolie Palade, Director „ProConsulting” SRL: „Apreciem pe deplin încrederea Dvs. pentru că împreună am creat adevărate istorii de succes, și am avut ocazia de a oferi business-ului local exemple reale de rezultate eficiente în lansarea și dezvoltarea întreprinderilor pe piața Moldovei, în atragerea investitorilor și obținere de finanțări. Compania noastră a încheiat primul deceniu de activitate cu rezultate merituoase. În această perioadă, noi am prestat servicii la peste o mie de clienți, am elaborat peste 1500 proiecte de consultanță și peste 3000 de business planuri pentru obținere de finanțări. Actualmente suntem unul dintre liderii din sector cu un portofoliu diversificat de servicii, destinat: companiilor medii și mari (consultanță în management, marketing, finanțe și investiții), companiilor mici (consultanță pentru start-up-uri, consultanță pentru finanțarea și dezvoltarea afacerii) și sectorului public (în vederea dezvoltării localităților, dezvoltării infrastructurii, creării și consolidării capacităților întreprinderilor municipale, și implementării proiectelor de parteneriate publice-private).”.

 

Anul 2012 aduce o completare importantă a portofoliului companiei cu lansarea noului serviciu pentru piața de consultanță locală – sistemul de management al performanței – Balanced Scorecard (care permite realizarea eficientă a strategiei unei companii prin echilibrarea obiectivelor strategice și controlul atingerii acestora prin indicatori de performanță și risc. Compania dispune de parteneriat exclusiv pe teritoriul Moldovei cu „Balanced Scorecard România” în domeniul implementării comune și instruirii în asemenea proiecte.

 

Luând în considerație Misiunea companiei, care constă în acordarea serviciilor de consultanţă în vederea iniţierii şi dezvoltării activităţii companiilor locale, investitorilor străini şi instituţiilor publice cu oferirea serviciilor unice şi în complex, ProConsulting SRL intenționează în continuare să dezvolte atât implementarea proiectelor de amploare pentru companii care deja au atins o etapă înaintată de dezvoltare, care să cuprindă soluții în complex, dar și implementarea proiectelor pentru companii care necesită soluții la lansarea sau creșterea lor pe piață. De asemenea, compania intenționează să-și extindă activitatea internatională prin dezvoltarea parteneriatelor existente și stabilirea colaborărilor noi, care ar aduce implicații benefice business-ului local.

 

Date de contact:
Republica Moldova, mun. Chişinău, MD-2004
str. Mitropolit Petru Movilă 23/9, of. 4
Tel.: + (373 22) 22-10-57
Tel./fax: +(373 22) 21-00-89
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. www.proconsulting.md