Anunţuri şi Evenimente

Peste 100 de bunuri au fost evaluate de compania ProConsulting în anul 2019

Peste 100 de apartamente și case de locuit, terenuri și utilaje, automobile și chiar afaceri au fost evaluate pe parcursul anului 2019 de către experții companiei ProConsulting SRL.

Potrivit evaluatorilor, majoritatea obiectivelor au fost supuse evaluării cu scopul de a estima valoarea gajului, în cadrul unor operațiuni de creditare. „Circa 60% din toate obiectele supuse evaluării sunt apartamentele și spațiile locative. Scopurile evaluării sunt diverse: de la tranzacțiile de vânzare – cumpărare, până la darea în exploatare sau gajare. Alte obiective, precum autoturismele, sunt evaluate cu scopul de a fi declarate în calitate de capitalul social al întreprinderilor sau la fel, pentru gajare”, a declarat Iuliana Reul, expertul în evaluare ProConsulting SRL. 

Potrivit expertului, printre obiecte ale evaluării au fost și câteva afaceri: 3 uzine și câteva depozite frigorifice aflate în posesia companiilor care activează în domeniul agricol.

Cel mai valoros obiectiv estimat în 2019 de către expertul ProConsulting a fost o afacere ce cuprindea 3 uzine. Valoarea estimată a afacerii a depășit 1 milion de Euro.

ProConsulting oferă servicii de evaluare din momentul lansării pe piață a companiei în anul 2003. Toate actele eliberate clientului corespund legislației în vigoare, în baza licențelor corespunzătoare. Prețurile la serviciile de evaluare le puteți găsi aici. Pentru programarea unei evaluări apelați +373 78317148.